Barn,  Fest,  Fotball,  Kunstutstilling,  Mat og drikke,  Opplevelser,  Sosialt,  Sport

Hei, Nils!

Nils Ronny Urdal

Nils Ronny Urdal er ansatt som ny daglig leder på 3475.

3475 kaffebar og matpub har de siste månedene søkt etter ny daglig leder. Etter en lengre prosess med flere sterke kandidater er vi veldig fornøyde med annonseringen av Nils Ronny Urdal som ny daglig leder.

– Med Nils som ny daglig leder får vi en dyktig og faglig sterk person inn i teamet. Nils har blant annet åpnet flere lignende konsepter i Kristiansand og tar med seg over 15 år med bransjeerfaring til 3475, sier styreleder Tom Bratlie.

– Det å få jobbe lokalt med mat og drikke har jeg likt siden jeg kom inn i bransjen tidlig på 2000-tallet. Det er gjort en god jobb på 3475 så langt, jeg ser dog mye uforløst potensiale i 3475 og det blir spennende å se hva vi får til fremover. Nå gleder jeg meg til å komme i gang, bli kjent med de ansatte og ikke minst alle gjestene våre, sier Nils.

Nils tiltrer rollen som daglig leder 1. september 2019.  

3475 åpnet dørene i desember 2018 med en visjon om å bli det naturlige samlingspunktet for innbyggerne i Sætre. Sammen med gode, profesjonelle medarbeidere har vi et ønske om å stå i bresjen for aktiviteter i nye Sætre sentrum. God mat, god drikke og kultur er grunnpilarene våre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *